Meldingen weergeven en wissen in Firefox OS

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox OS bevat een meldingensysteem waarmee u eenvoudig gemiste oproepen, voicemailberichten, SMS-berichten en andere activiteiten op uw telefoon kunt benaderen.

De volgende videohandleiding toont hoe u de meldingentray omlaag kunt trekken om uw voicemail en logboek van gemiste oproepen te bekijken.

Noot: belangrijke meldingen voor software-updates verschijnen als een melding boven in uw startscherm. Trek ze dus omlaag en tik ze aan om uw systeem omwille van uw veiligheid en beveiliging op het internet bij te werken naar de nieuwste versie!