Het klokalarm instellen in Firefox OS | Handleiding

Het klokalarm instellen in Firefox OS

Alarmklokken aan- en uitzetten

1. Klik vanuit het startscherm op clock om de klok weer te geven.
    New Clock

2. Tik op een ingesteld alarm om dit te wijzigen of uit te zetten.
Tip: tik op de klok voor de digitale weergave.

Een nieuw klokalarm toevoegen

1. Tik vanuit de klok-app op add alarm om een nieuw alarm in te stellen.

New Alarm Menu

2. De tijd instellen: schuif de cijfers omhoog of omlaag om de tijd te waarop u het alarm wilt instellen te selecteren.
  3. Een label toevoegen: dit is de naam van het alarm.
  4. Een alarmgeluid kiezen: op een geluid tikken selecteert en speelt dit af, en u kunt uw keuze bevestigen door op Clock "OK" Button te tikken. Op dit moment zijn er 8 alarmklokgeluiden:
    • “Classic Buzz”
    • “Classic Pulse”
    • “Classic Progressive”
    • “Gem Echoes”
    • “Into the Void”
    • “Ringing Strings”
    • “Shimmering Waves”
    • “Smooth Strings”
  5. Sluimeren: dit is een korte vertraging voordat het alarm weer afgaat, en kan 5, 10, 15 of 20 minuten zijn.
  6. Tik op Firefox OS "Done" Button om het alarm op te slaan.

Een klokalarm verwijderen

1. Tik vanuit het startscherm op clock om de klok weer te geven.
  2. Tik op het alarm dat u wilt verwijderen om naar het bewerkingsmenu te gaan.
  3. Scroll naar de onderkant en tik op de knop Firefox OS Clock "Delete" Button .

Deel dit artikel: http://mzl.la/VmeMjd