Kan niet aanmelden bij Firefox Home-app op iOS - Wat te doen | Probleemoplossing

Kan niet aanmelden bij Firefox Home-app op iOS - Wat te doen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u tegen problemen aanliep tijdens het aanmelden bij Firefox Home, zal dit artikel u door de oplossingen bij specifieke foutmeldingen leiden. Als u andere problemen met Firefox Home ondervindt, zie dan Problemen met aanmelding en gegevens bij Firefox Home voor iOS verhelpen.

Ik krijg een melding “Aanmelden mislukt - Gebruikersnaam niet gevonden”

Als u de handmatige set-up hebt gebruikt en uw gegevens onjuist hebt ingevoerd, zult u waarschijnlijk deze melding ontvangen. Als u er zeker van bent dat u alles juist hebt ingevoerd, is het mogelijk dat u Firefox Home moet bijwerken naar de meest recente versie. In dat geval:

• Open de Apple Store-app op uw iPhone.
  • Tik op Updates in de rechteronderhoek.
  • Er zou een update voor Firefox Home beschikbaar moeten zijn. Tik op de knop Bijwerken om deze te installeren.

Ik krijg een melding “Aanmelden mislukt - Fout bij het ophalen van gegevens”

Als deze foutmelding ontvangt, is het mogelijk dat uw Firefox-gegevens niet volledig zijn gesynchroniseerd voordat u zich bij Firefox Home probeerde aan te melden. Als u Firefox in de modus Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren gebruikt, Firefox zo hebt ingesteld dat geschiedenis niet wordt bewaard, of als u Firefox afsluit voordat het de eerste synchronisatie volledig heeft afgerond, kan deze fout optreden.

Als u Privénavigatie gebruikt, schakel dit dan uit en volg de stappen bij Uw Sync-gegevens vervangen. Verzeker u er daarna van dat Firefox het synchroniseren van uw gegevens volledig heeft afgerond voordat u zich bij Firefox Home probeert aan te melden.

Ik krijg een melding “Kan niet synchroniseren - Communicatie met de server is mislukt”

Deze melding betekent doorgaans dat Firefox Home problemen heeft bij het verbinden met de Firefox Sync-server. Dit kan het gevolg zijn van een van de volgende situaties:

• U bent niet verbonden met het internet. Verzeker u ervan dat u met WiFi bent verbonden of dat u zich op een locatie met goede ontvangst bevindt.
  • Uw WiFi-toegangspunt of -netwerk vereist aanmelding via een website. Sommige netwerken lijken wel verbinding te maken, maar vereisen een aanmelding voordat verkeer wordt toegestaan. Open de website op uw iPhone in Safari en meld u aan voordat u zich bij Firefox Home probeert aan te melden.
  • Uw netwerk blokkeert toegang tot de Firefox Sync-servers. Bespreek dit met uw netwerkbeheerder.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord voor Firefox Sync bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen.
Deze actie moet op uw desktop worden uitgevoerd.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik in het paneel Sync-opties op de koppeling Beheren naast uw accountnaam om de pagina Account beheren te openen.
  3. Klik op de pagina Account beheren op Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer in het veld uw nieuwe wachtwoord in en klik op de knop Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Ik weet niet waar mijn Sync-sleutelherstelsleutel is

Deel dit artikel: http://mzl.la/MDdP1C

Firefox

Firefox for Android