Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open

Als u uw Facebook-contacten probeert te importeren op de ZTE Open-smartphone (die op ZTE’s Ebay-winkel wordt verkocht), ontvangt u de foutmelding Invalid App ID:323 error. Dit is een bekend probleem waaraan wordt gewerkt. Helaas is hiervoor op dit moment geen oplossing. Zodra die er is, wordt dit artikel bijgewerkt.