Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open | Probleemoplossing

Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u uw Facebook-contacten probeert te importeren op de ZTE Open-smartphone (die op ZTE’s Ebay-winkel wordt verkocht), ontvangt u de foutmelding Invalid App ID:323 error. Dit is een bekend probleem waaraan wordt gewerkt. Helaas is hiervoor op dit moment geen oplossing. Zodra die er is, wordt dit artikel bijgewerkt.

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Laatst bijgewerkt: 2013-10-11