Kaarten en lokale gegevens benaderen in Firefox OS

Om de gps-functie met uw apparaat te kunnen gebruiken hebt u de applicatie HERE Maps nodig. Deze levert een flink aantal functies, zoals navigatie, opties voor aansluitingen, verkeersomstandigheden en satellietbeelden.

1. Open de HERE Maps-app door op HERE Maps 25x25 te tikken.
    • HERE Maps zal om uw toestemming voor het opvragen van uw locatie vragen. Tik op de knop Toestaan om uw locatie aan HERE Maps bekend te maken.
    Als het geolocatiepictogram niet boven in uw telefoon verschijnt, ga dan naar uw startscherm, tik op de app Instellingen en tik op de knop naast Geolocatie om dit in te schakelen. Als u HERE Maps voor het eerst gebruikt, dient u wellicht naar buiten te gaan, zodat het gps-systeem u kan vinden.
  2. HERE Maps zal een kaart laden van uw locatie.

here_maps

3. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm om uw opties uit te breiden: zoek naar plaatsen op naam, verkrijg richtingsgegevens voor een adres, zoek naar locaties die u wilt onthouden of sla een momentopname van de kaart op.
  4. Tik tijdens het reizen op het ronde groene pictogram in de linkeronderhoek van het scherm om uw huidige locatiegegevens te vernieuwen. Doorgaans gebeurt dit automatisch, behalve wanneer het gps-systeem uw locatie niet makkelijk kan detecteren, bijvoorbeeld wanneer uw telefoon zich in uw tas of zak bevindt.
  1. Open de HERE Maps-app door op here app te tikken.
    • Er verschijnt een scherm dat meldt dat HERE Maps uw locatie wil weten. Tik op de knop Delen om uw locatie aan HERE Maps bekend te maken.

here share
    Als het geolocatiepictogram niet boven in uw telefoon verschijnt, ga dan naar uw startscherm, tik op de app Instellingen en tik op de knop naast Geolocatie om dit in te schakelen. Als u HERE Maps voor het eerst gebruikt, dient u wellicht naar buiten te gaan, zodat het gps-systeem u kan vinden.
  2. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm om opties te zien voor het zoeken naar locaties op naam, verkrijgen van richtingsgegevens of het opslaan van de kaart voor later gebruik.

here menu
  3. Tik tijdens het reizen op het ronde groene pictogram in de linkeronderhoek van het scherm om uw huidige locatiegegevens te vernieuwen. Doorgaans gebeurt dit automatisch, behalve wanneer het gps-systeem uw locatie niet makkelijk kan detecteren, bijvoorbeeld wanneer uw telefoon zich in uw tas of zak bevindt.

Deel dit artikel: http://mzl.la/12YXa02