ISP-configuratie-instellingen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Elke internetprovider (ISP) kent een andere configuratie voor het maken van verbindingen met haar e-mailservers. Enkele van de meest gebruikte verbindingsscenario’s worden beschreven in de pagina’s die via de volgende koppelingen zijn te benaderen.

Noot: de websites van ISP’s zijn de beste bron van informatie over verbindingen.