Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox OS helpt u snel uw favoriete websites te vinden door weinig of zelfs zonder typewerk. Benader uw meest bezochte websites en doorzoek het internet, uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis, alles vanaf één plek.

Uw topwebsites benaderen

Open Firefox en u hebt toegang tot de websites die u het vaakst bezoekt. Deze lijst van websites verandert mee naarmate uw gewoontes veranderen.

FxOS Top Sites

Het internet, uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis vanuit één plek benaderen

Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad en selecteer het tabblad Bladwijzers of Geschiedenis om te browsen.

FxOS Browse Bookmarks

Begin met typen in de adresbalk en Firefox toont een lijst van websites waarvoor u een bladwijzer hebt aangemaakt of die u eerder hebt bezocht, evenals internetzoekopdrachten die u kunt uitvoeren. Tik eenvoudig op dat wat u wenst en u bent klaar.

FxOS awesome screen

Een bladwijzer voor een pagina maken of aan uw startscherm toevoegen

Een pagina gevonden die u later wilt bezoeken? Maak voor snelle toegang een bladwijzer aan of voeg deze toe aan uw startscherm.

1. Tik op de ster bookmark firefox os aan de onderkant van het scherm.
  2. Tik op Bladwijzer maken of Toevoegen aan startscherm. De ster zal geel worden yellow star bookmark, ter indicatie dat een bladwijzer voor de pagina is gemaakt.

Een bladwijzer bewerken

1. Tik op de gele ster yellow star bookmark aan de onderkant van het scherm.
  2. Tik in het menu dat verschijnt op Bladwijzer bewerken.
  3. In het volgende scherm kunt u de paginatitel en het webadres voor die bladwijzer bewerken.

Een bladwijzer verwijderen

Tik op de gele ster yellow star bookmark aan de onderkant van het scherm, en tik dan op Bladwijzer verwijderen.

Een webpagina delen

Verstuur interessante webpagina’s naar vrienden via e-mail of sms.

1. Tik op de deelknop fos share aan de onderkant van het scherm.
  2. Kies de gewenste methode voor het verzenden van de pagina: E-mail of Berichten.

Wisselen tussen tabbladen

Benader uw tabbladen door op het getal in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken. Van hieruit kunt u op de + tikken om een nieuw tabblad te openen, of een bestaand tabblad selecteren.

Tab switch