Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 23756
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Dit document beschrijft alle beschikbare instellingen in het paneel Geavanceerd van het venster Opties in Mozilla Firefox. Voor andere panelen, zie Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox.Dit document beschrijft alle beschikbare instellingen in het paneel Geavanceerd van het venster Voorkeuren in Mozilla Firefox. Voor andere panelen, zie Voorkeuren-venster.

Het paneel Geavanceerd bevat instellingen die niet zo vaak worden gebruikt, zoals het controleren of Firefox de standaardbrowser is, het wissen van de schijfbuffer, instellingen voor Firefox-updates en diverse geavanceerde instellingen die misschien alleen voor bepaalde gebruikers nodig zijn.

Tabblad Algemeen

f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1271793698-171-1.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1246122498-344-1.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1266972965-411-1.jpg

Options - Advanced - Win1 Prefs - Advanced - Mac1 Prefs - Advanced - Lin1

Fx5Options - Advanced - Win1 Fx5Prefs - Advanced - Mac1 Fx5Prefs - Advanced - Lin1

Options - Advanced - Win1 Fx7 Prefs - Advanced - Mac1 - Fx7 Prefs - Advanced - Lin1 - Fx7

Toegankelijkheid

• Altijd de pijltoetsen gebruiken om te navigeren binnen pagina’s: wanneer deze optievoorkeur is ingeschakeld, zal Firefox een verplaatsbare cursor in pagina’s weergeven, zodat u tekst met het toetsenbord kunt selecteren. U kunt deze modus in- en uitschakelen door op F7 te drukken.
  • Naar tekst zoeken wanneer ik begin met typen: wanneer deze optievoorkeur is ingeschakeld, zal Firefox terwijl u typt binnen de huidige webpagina zoeken naar wat u typt. Tijdens het zoeken naar getypte tekst in de pagina zal automatisch de zoekwerkbalk aan de onderkant van het venster worden weergegeven, die informatie toont over wat u hebt gevonden.
  • Mij waarschuwen wanneer websites proberen de pagina door te sturen of te herladen: wanneer deze optievoorkeur is ingeschakeld, zal Firefox voorkomen dat websites u doorsturen naar een andere pagina, of deze automatisch opnieuw laden.

Navigeren

• Automatisch schuiven gebruiken: Automatisch schuiven is een handige functie waarmee u de pagina kunt verschuiven door op de middelste muisknop (doorgaans het muiswiel) te klikken en de muis naar boven of beneden te bewegen. Omdat sommige mensen dit vervelend vinden, kan automatisch schuiven via deze optievoorkeur worden uitgeschakeld.
  • Vloeiend schuiven gebruiken: Vloeiend schuiven kan erg handig zijn als u veel lange pagina’s leest. Wanneer u op de toets Page Down drukt, springt de weergave normaal gesproken direct een pagina naar beneden. Met Vloeiend schuiven schuift de pagina vloeiend naar beneden, zodat u daadwerkelijk kunt zien hoeveel deze verschuift. Dit maakt het makkelijker om verder te lezen vanaf waar u bent gestopt.
  • Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar: Firefox kan de grafische processor van uw computer gebruiken om bepaalde pagina’s met video en animatie weer te geven. Dit maakt Firefox sneller, omdat de grafische processor van uw computer veel beter is in het weergeven van dit soort dingen dan de hoofdprocessor van uw computer. Dit vakje is standaard aangevinkt, maar de functie is niet voor alle grafische processors beschikbaar. Firefox zal dit wanneer mogelijk inschakelen. Lees hier meer over hardwareversnelling.
    Als u deze instelling wijzigt, moet u Firefox opnieuw starten.
    Om Firefox opnieuw te starten:
    1. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.
    2. Start Firefox op zoals u dat normaal doet.
  • Mijn spelling controleren tijdens het typen: wanneer deze optie is ingeschakeld, zal Firefox uw spelling controleren en mogelijke correcties voorstellen terwijl u webformulieren invult. Merk op dat u mogelijk een woordenboek dient te downloaden; klik hiervoor met de rechtermuisknopdruk hiervoor op Ctrl en klik op een willekeurig tekstveld, schakel indien nodig spellingcontrole in en gebruik vervolgens het gegeven menu Talen om een woordenboek te downloaden.
  • Websites laten weten dat ik niet gevolgd wil worden: aanvinken van dit vakje laat websites weten dat u niet wilt meedoen aan het laten volgen door adverteerders en andere derde partijen. Het naleven van deze instelling is vrijwillig – individuele websites hoeven zich hier niet aan te houden. Zie Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? voor meer info.

Standaardwaarden systeem

• Altijd tijdens het opstarten controleren of Firefox de standaardbrowser is: selecteer deze instelling als u wilt dat Firefox tijdens het opstarten controleert of het de standaardbrowser is. Dit zorgt ervoor dat Firefox wordt gebruikt wanneer een toepassing een webpagina probeert weer te geven. U kunt ook op de knop Nu controleren klikken om dit direct te controleren.
  • Crashrapporten verzenden: (beschikbaar in Firefox 3.6.4 en hoger) als Firefox crasht, zal de Mozilla-crashreporter verschijnen, die zal vragen of u de crash wilt rapporteren bij Mozilla. Als dit is aangevinkt, zal het selectievakje Mozilla van de crash op de hoogte stellen, zodat ze dit kunnen verhelpen in de crashreporter standaard zijn geselecteerd.
  • Crashrapporten verzenden: als Firefox crasht, zal de Mozilla-crashreporter verschijnen, die zal vragen of u de crash wilt rapporteren bij Mozilla. Als dit is aangevinkt, zal het selectievakje Mozilla van de crash op de hoogte stellen, zodat ze dit kunnen verhelpen in de crashreporter standaard zijn geselecteerd.
  • Prestatiegegevens verzenden: het inschakelen van deze instelling zal anonieme gegevens (meer info) over de werkelijke prestaties van Firefox naar Mozilla verzenden. We gebruiken deze gegevens om Firefox te verbeteren.

Tabblad Netwerk

f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1267773438-932-3.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1246122498-344-2.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1266972965-411-2.jpg

Options - Advanced - Win2 Prefs - Advanced - Mac2 Prefs - Advanced - Lin2

Fx11Options-Adv-Net_Win7 Prefs - Advanced - Mac2 Fx11 Prefs - Advanced - Lin2 Fx11

Verbinding

Mogelijk verplicht uw organisatie of internetprovider u een proxy te gebruiken of bieden zij deze aan. Een proxy treedt op als intermediair tussen uw computer en het internet. Een proxy onderschept alle verzoeken naar het internet, en kijkt of deze aan het verzoek kan voldoen door gebruik te maken van zijn buffer. Proxy’s worden gebruikt om prestaties te verbeteren, verzoeken te filteren en uw computer voor het internet te verbergen en daarmee de veiligheid te verbeteren. Proxy’s zijn vaak onderdeel van een firewall van een bedrijf.

Dialoogvenster Verbindingsinstellingen

• Geen proxy: kies hiervoor als u geen proxy wilt gebruiken.
  • Proxyinstellingen voor dit netwerk automatisch detecteren: kies hiervoor als u wilt dat Firefox automatisch de proxyinstellingen voor uw netwerk detecteert.
  • Proxyinstellingen van systeem gebruiken: kies hiervoor als u de proxyinstellingen die voor uw besturingssysteem zijn geconfigureerd wilt gebruiken.
    • Dit is de standaardinstelling in Firefox 3.6.4 en hoger.
  • Handmatige proxyconfiguratie: kies hiervoor als u over een lijst van een of meer proxyservers beschikt. Vraag uw systeembeheerder naar de configuratiegegevens. Elke proxy vereist een hostnaam en een poortnummer.
    • Als voor alle protocollen dezelfde proxynaam en poortnummer wordt gebruikt, vink dan Deze proxyserver voor alle protocollen gebruiken aan.
    • Geen proxy voor: lijst van hostnamen of IP-adressen die niet via de proxy zullen worden benaderd.
  • URL voor automatische proxyconfiguratie: kies hiervoor als u over een proxyconfiguratiebestand (.pac) beschikt. Voer de URL in en klik op OK om wijzigingen op te slaan en de proxyconfiguratie te laden.
    • Opnieuw laden: deze knop laadt de op dat moment beschikbare proxyconfiguratie.

Offlineopslag

Pagina’s die u bekijkt worden normaal gesproken in een speciale buffermap opgeslagen, zodat u deze bij een volgend bezoek van dezelfde pagina sneller kunt bekijken. U kunt hier aangeven hoeveel schijfruimte de buffer kan gebruiken. Ook kunt u direct de inhoud van de buffer wissen.

• Tot … MB ruimte gebruiken voor de buffer: hiermee kunt u de maximale grootte, in megabytes, voor de buffer op uw computer specificeren.
  • Nu wissen: wist onmiddellijk de huidige inhoud van de buffer, zodat de hierdoor gebruikte schijfruimte wordt vrijgemaakt.
  • Nu wissen: wist onmiddellijk de huidige inhoud van de buffer, zodat de hierdoor gebruikte schijfruimte wordt vrijgemaakt.
  • Automatisch bufferbeheer negeren: door dit vakje aan te vinken kunt u de maximale grootte, in megabytes, voor de buffer op uw computer specificeren.
  • Mij vertellen wanneer een website vraagt gegevens op te slaan voor offlinegebruik: geeft websites toestemming om benodigde gegevens voor het gebruik zonder een internetverbinding op te slaan. Als u het opslaan van gegevens voor offlinegebruik voor een website eerder hebt geblokkeerd en dit ongedaan wilt maken, kunt u op de knop Uitzonderingen… klikken. Selecteer de website die u niet langer wilt blokkeren en klik op Verwijderen. Klik op Alle websites verwijderen om alle websites in de lijst te verwijderen.
  • De volgende websites hebben gegevens opgeslagen voor offlinegebruik: nadat een website gegevens voor offlinegebruik heeft opgeslagen, kunt u deze gegevens in de lijst selecteren en op Verwijderen… klikken om ze te verwijderen.

Gebufferde webinhoud

Pagina’s die u bekijkt worden normaal gesproken in een speciale buffermap opgeslagen, zodat u deze bij een volgend bezoek van dezelfde pagina sneller kunt bekijken. U kunt hier aangeven hoeveel schijfruimte de buffer kan gebruiken. Ook kunt u direct de inhoud van de buffer wissen.

• Nu wissen: wist onmiddellijk de huidige inhoud van de buffer, zodat de hierdoor gebruikte schijfruimte wordt vrijgemaakt.
  • Automatisch bufferbeheer negeren: door dit vakje aan te vinken kunt u de maximale grootte, in megabytes, voor de buffer op uw computer specificeren.

Offline webinhoud en gebruikersgegevens

• Nu wissen: wist onmiddellijk gegevens die door websites zijn opgeslagen voor gebruik wanneer u offline bent.
  • Mij vertellen wanneer een website vraagt gegevens op te slaan voor offlinegebruik: geeft websites toestemming om benodigde gegevens voor het gebruik zonder een internetverbinding op te slaan. Als u het opslaan van gegevens voor offlinegebruik voor een website eerder hebt geblokkeerd en dit ongedaan wilt maken, kunt u op de knop Uitzonderingen… klikken. Selecteer de website die u niet langer wilt blokkeren en klik op Verwijderen. Klik op Alle websites verwijderen om alle websites in de lijst te verwijderen.

Tabblad Update

f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1267773438-932-4.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1246122498-344-3.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1266972965-411-3.jpg

Options - Advanced - Win3 Prefs - Advanced - Mac3 Prefs - Advanced - Lin3

Fx10Options-Adv-Upd_Win7 Prefs - Advanced - Mac3 Fx 10 Prefs - Advanced - Lin3 Fx 10

Prefs - Advanced - Mac3 Fx 11 Prefs - Advanced - Lin3 Fx 11

Fx11Options-Adv-Upd_Win7

Fx12OptionsAdvUpd-Win7

Firefox kan controleren of er updates voor geïnstalleerde add-ons of voor Firefox zelf beschikbaar zijn.

• Automatisch controleren op updates voor: selecteer de dingen die u door Firefox wilt laten controleren. Firefox kan controleren op updates voor de toepassing zelf, eventueel geïnstalleerde add-ons (behalve plug-ins – gebruik de plug-in-controlepagina om deze bij te werken) en zoekmachines.
  • Als er updates voor Firefox worden gevonden,
    • Mij vragen wat ik wil doen: updates voor Firefox worden standaard automatisch geïnstalleerd. Selecteer deze optievoorkeur om handmatig te bepalen hoe en wanneer updates worden geïnstalleerd.
    • Automatisch de update downloaden en installeren: als deze optievoorkeur is geselecteerd, zullen updates voor Firefox automatisch worden gedownload en de volgende keer dat u Firefox start worden geïnstalleerd. De optievoorkeur Mij waarschuwen als dit een van mijn add-ons zal uitschakelen bepaalt of u een waarschuwing zult zien voor de installatie van een update die zou vereisen dat een incompatibele add-on wordt uitgeschakeld omdat er geen nieuwere, compatibele versie bestaat. Via de waarschuwing kunt u de installatie van een update uitstellen, hoewel dit ten koste zal gaan van de verbeteringen die deze bevat.

Als alle extensies en thema’s compatibel zijn of kunnen worden bijgewerkt zodat ze compatibel zijn, zal de update voor Firefox worden geïnstalleerd. Bij het herstarten zal u worden gevraagd de nodige updates voor add-ons te installeren, zodat u deze kunt blijven gebruiken.
  • Updategeschiedenis tonen: Firefox houdt automatisch de updates bij die u hebt geïnstalleerd. U kunt informatie over deze updates bekijken door op deze knop te klikken.
    Noot: u moet Firefox als administratorroot of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.

Firefox-updates:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen: verbeterde beveiliging): Firefox downloadt en installeert gevonden updates automatisch.
    • Mij waarschuwen als dit een van mijn add-ons zal uitschakelen: als u wilt dat een vraag verschijnt in het geval dat de downloads eventueel geïnstalleerde add-ons zullen uitschakelen, selecteert u deze instelling.
  • Controleren op updates, maar mij laten kiezen of ik deze wil installeren: Firefox laat u kiezen of u updates wilt downloaden en installeren. Als u hier niet voor kiest, kunt u deze op een later tijdstip downloaden.
  • Nooit controleren op updates (niet aanbevolen: beveiligingsrisico): Firefox zal niet controleren op updates.
    Waarschuwing: als u deze optie selecteert, zult u geen kritieke beveiligingsupdates ontvangen die u online veilig houden, tenzij u regelmatig een handmatige controle op updates uitvoert.
  • Klik op Updategeschiedenis tonen om de geschiedenis van uitgevoerde en geïnstalleerde updates te bekijken.
Noot: u moet Firefox als een beheerder of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.
Noot: u moet Firefox als een admin of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.
Noot: u moet Firefox als root of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.

Automatisch bijwerken:

Firefox-updates:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen: verbeterde beveiliging): Firefox downloadt en installeert gevonden updates automatisch.
    • Mij waarschuwen als dit een van mijn add-ons zal uitschakelen: als u wilt dat een vraag verschijnt in het geval dat de downloads eventueel geïnstalleerde add-ons zullen uitschakelen, selecteert u deze instelling.
  • Controleren op updates, maar mij laten kiezen of ik deze wil installeren: Firefox laat u kiezen of u updates wilt downloaden en installeren. Als u hier niet voor kiest, kunt u deze op een later tijdstip downloaden.
  • Nooit controleren op updates (niet aanbevolen: beveiligingsrisico): Firefox zal niet controleren op updates.
    Waarschuwing: als u deze optie selecteert, zult u geen kritieke beveiligingsupdates ontvangen die u online veilig houden, tenzij u regelmatig een handmatige controle op updates uitvoert.
  • Klik op Updategeschiedenis tonen om de geschiedenis van uitgevoerde en geïnstalleerde updates te bekijken.
Noot: u moet Firefox als een beheerder of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.
Noot: u moet Firefox als een admin of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.
Noot: u moet Firefox als root of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.

Automatisch bijwerken:

• Zoekmachines: vink dit aan om automatische updates voor uw zoekmachines te ontvangen.

Firefox-updates:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen: verbeterde beveiliging): Firefox downloadt en installeert gevonden updates automatisch.
    • Mij waarschuwen als dit een van mijn add-ons zal uitschakelen: als u wilt dat een vraag verschijnt in het geval dat de downloads eventueel geïnstalleerde add-ons zullen uitschakelen, selecteert u deze instelling.
  • Controleren op updates, maar mij laten kiezen of ik deze wil installeren: Firefox laat u kiezen of u updates wilt downloaden en installeren. Als u hier niet voor kiest, kunt u deze op een later tijdstip downloaden.
  • Nooit controleren op updates (niet aanbevolen: beveiligingsrisico): Firefox zal niet controleren op updates.
    Waarschuwing: als u deze optie selecteert, zult u geen kritieke beveiligingsupdates ontvangen die u online veilig houden, tenzij u regelmatig een handmatige controle op updates uitvoert.
  • Klik op Updategeschiedenis tonen om de geschiedenis van uitgevoerde en geïnstalleerde updates te bekijken.
  • Een achtergrondservice gebruiken om updates te installeren: Firefox zal de Mozilla Maintenance Service gebruiken tijdens het installeren van updates. Dit zorgt ervoor dat het autoriseren van Firefox voor het aanbrengen van wijzigingen aan uw computer via het dialoogvenster voor Gebruikersaccountbeheer in Windows 7 en Vista niet nodig is.
Noot: u moet Firefox als een beheerder of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.

Automatisch bijwerken:

• Zoekmachines: vink dit aan om automatische updates voor uw zoekmachines te ontvangen.

Firefox updates:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen: verbeterde beveiliging): Firefox downloadt en installeert gevonden updates automatisch.
    • Mij waarschuwen als dit een van mijn add-ons zal uitschakelen: als u wilt dat een vraag verschijnt in het geval dat de downloads eventueel geïnstalleerde add-ons zullen uitschakelen, selecteert u deze instelling.
  • Controleren op updates, maar mij laten kiezen of ik deze wil installeren: Firefox laat u kiezen of u updates wilt downloaden en installeren. Als u hier niet voor kiest, kunt u deze op een later tijdstip downloaden.
  • Nooit controleren op updates (niet aanbevolen: beveiligingsrisico): Firefox zal niet controleren op updates.
    Waarschuwing: als u deze optie selecteert, zult u geen kritieke beveiligingsupdates ontvangen die u online veilig houden, tenzij u regelmatig een handmatige controle op updates uitvoert.
  • Klik op Updategeschiedenis tonen om de geschiedenis van uitgevoerde en geïnstalleerde updates te bekijken.
Noot: u moet Firefox als een admin of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.
Noot: u moet Firefox als root of als de gebruiker die Firefox oorspronkelijk heeft geïnstalleerd uitvoeren om updates voor Firefox te installeren.

Automatisch bijwerken:

• Zoekmachines: vink dit aan om automatische updates voor uw zoekmachines te ontvangen.

Tabblad Encryptie

f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1267773438-932-1.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1246122498-344-4.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1266972965-411-4.jpg

Options - Advanced - Win4 Prefs - Advanced - Mac4 Prefs - Advanced - Lin4

Protocollen

• SSL 3.0 gebruiken: specificeert of u beveiligde informatie wilt verzenden en ontvangen via SSL3 (Secured Sockets Layer, Level 3), een standaardprotocol voor het op een veilige manier communiceren met websites. Uitschakelen hiervan zal ervoor zorgen dat u bepaalde websites niet kunt bezoeken.
  • TLS 1.0 gebruiken: specificeert of u beveiligde informatie wilt verzenden en ontvangen via TLS (Transport Layer Security), een veiligheidsstandaard vergelijkbaar met SSL3 (Secure Sockets Layer). Uitschakelen hiervan zal ervoor zorgen dat u bepaalde websites niet kunt bezoeken.

Certificaten

Certificaten helpen bij het versleutelen en decoderen van verbindingen met websites.

• Wanneer een server om mijn persoonlijke certificaat vraagt: sommige servers vragen u om uzelf te legitimeren met een persoonlijk certificaat. Om dit te kunnen doen wordt Firefox gevraagd er een voor u te genereren. Wanneer u in de toekomst de website bezoekt, zal Firefox u vragen welk certificaat te gebruiken. Als u wilt dat Firefox automatisch een certificaat voor u kiest, selecteert u de optievoorkeur Er automatisch een selecteren.
    Noot: een persoonlijk certificaat kan persoonlijke gegevens bevatten, zoals uw naam of adres. Het kan daarom uw privacy aantasten als u de optievoorkeur Er automatisch een selecteren selecteert. Als u dit doet, zult u niet worden gewaarschuwd zodra een website om uw persoonlijke certificaat vraagt, en kunt u de mogelijkheid kwijtraken om te bepalen wie er toegang tot uw persoonlijke gegevens heeft.
  • Certificaten bekijken: klik op deze knop om opgeslagen certificaten te bekijken, nieuwe certificaten te importeren en reservekopieën van oude certificaten in Firefox te maken of te verwijderen.
  • Intrekkingslijsten: Firefox kan Certificaatintrekkingslijsten (ook bekend als CRL’s) gebruiken om te verzekeren dat uw certificaten altijd geldig zijn. Klik op de knop Intrekkingslijsten om de CRL’s die op uw computer zijn geïnstalleerd te beheren.
  • Validatie: Firefox kan een OCSP-server (Online Certificate Status Protocol) vragen te bevestigen of een certificaat nog geldig is. Standaard valideert Firefox een certificaat als het certificaat een OCSP-server verschaft. Als alternatief kunt u een OCSP-server kiezen waartegen alle certificaten worden gevalideerd. Klik op de knop Validatie om deze optiesvoorkeuren te beheren. Waarschijnlijk hoeft u dit alleen te wijzigen als uw internetomgeving dit vereist.
  • Beveiligingsapparaten: beveiligingsapparaten kunnen verbindingen versleutelen en decoderen en certificaten en wachtwoorden opslaan. Klik op de knop Beveiligingsapparaten als u een ander beveiligingsapparaat dan dat in Firefox dient te gebruiken.

De sjabloon ‘backtoOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.