Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden | Handleiding

Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden

Dit artikel beschrijft de instellingen die beschikbaar zijn in het paneel Algemeen van het venster OptiesVoorkeuren van Firefox.

Via het paneel Algemeen kunt u:

• Firefox instellen om bij het opstarten te controleren of het uw standaardbrowser is en Firefox de standaardbrowser maken.
  • instellen welke pagina’s Firefox weergeeft wanneer u uw browser start of op het pictogram Startpagina klikt
  • instellen wat Firefox moet doen bij het downloaden van bestanden

Via het paneel Algemeen kunt u:

• instellen welke pagina’s Firefox weergeeft wanneer u uw browser start of op het pictogram Startpagina klikt
  • instellen wat Firefox moet doen bij het downloaden van bestanden

Via het paneel Algemeen kunt u:

• instellen welke pagina’s Firefox weergeeft wanneer u uw browser start of op het pictogram Startpagina klikt
  • instellen wat Firefox moet doen bij het downloaden van bestanden
  • uw add-ons beheren

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin

Opstarten

• Altijd tijdens het opstarten controleren of Firefox de standaardbrowser is: selecteer deze instelling als u wilt dat Firefox tijdens het opstarten controleert of het de standaardbrowser is. Dit zorgt ervoor dat Firefox wordt gebruikt wanneer een toepassing een webpagina probeert weer te geven.
    • Als Firefox momenteel niet uw standaardbrowser is, klikt u op Firefox mijn standaardbrowser maken om het de standaardbrowser te maken. Zie Firefox uw standaardbrowser maken voor details.

Downloads

• Downloadbeheerder tonen tijdens het downloaden van een bestand:
    Bepaalt of Firefox het venster Downloads weergeeft wanneer u een bestand downloadt. Voor meer informatie, zie Gedownloade bestanden vinden en beheren.
  • Sluiten wanneer alle downloads zijn voltooid:
    Als u Downloadbeheerder tonen tijdens het downloaden van een bestand (hierboven) hebt geselecteerd, bepaalt deze instelling of Firefox automatisch het venster Downloads zal sluiten nadat alle bestanden die u downloadt volledig zijn geladen.
  • Bestanden opslaan in:
    Wanneer geselecteerd, zal Firefox automatisch alle downloads opslaan naar de opgegeven map (zoals het bureaublad of uw downloadmap). Klik op Bladeren…Kiezen… om de gebruikte map te wijzigen.
  • Mij altijd vragen waar bestanden moeten worden opgeslagen:
    Wanneer geselecteerd, zal Firefox u bij elke download die u wilt opslaan vragen een map te kiezen.

Add-ons

Klik op Add-ons beheren… om het venster Add-ons te openen, waarmee u uw extensies, thema’s en plug-ins kunt configureren. Voor meer informatie, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQBA7