Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen wijzigen

Wijzig op een snelle manier de geluidsinstellingen naar uw persoonlijke voorkeur.

Alle opties voor geluiden zijn te vinden in de app Instellingen

Via het scherm voor de geluidsinstellingen kunt u trillen in- en uitschakelen, het volume voor het belsignaal en meldingen instellen, het alarmvolume instellen, geluiden voor het belsignaal en meldingen wijzigen, en geluiden voor toetsenblok, camerasluiter, verzonden berichten en ontgrendelen aan- en uitzetten.

• Open de app Instellingen, scroll omlaag naar de sectie Persoonlijke instellingen en tik op Geluid.
Sound settings

Een nieuwe beltoon of meldingsgeluid kiezen

1. Tik in het scherm voor de geluidsinstellingen op de knop Wijzigen.

Change ringer
  2. Tik op een beltoon of meldingsgeluid in de lijst om een voorbeeld ervan te horen.
  3. Tik op de cirkel rechts van een geluid om dit te selecteren.
  4. Tik daarna op Gereed.

Inkomende oproepen dempen

Demp uw telefoon snel in een meeting of bij een bioscoop.

1. Houd de aan-uitknop twee seconden lang ingedrukt om het telefoonmenu zichtbaar te maken.
  2. Selecteer Inkomende oproepen dempen.
    • Maak het telefoonmenu nogmaals zichtbaar en selecteer Inkomende oproepen laten overgaan om inkomende oproepen weer hoorbaar te maken.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18n2V78