Thunderbird installeren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Werkt u bij vanaf een vorige versie?

Als u wilt upgraden vanaf een vorige versie van Thunderbird, zie dan Thunderbird bijwerken.

Klik op het besturingssysteem waarop u Thunderbird wilt installeren.

vista logo Thunderbird installeren in Windows

macos logo Thunderbird installeren op Mac

linux logo Thunderbird installeren in Linux

Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.
Mac® en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en overige landen.
Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en overige landen.
Het Linux-logo is Copyright 1997 Larry Ewing.