De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken | Handleiding

De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

Als u liever niet de ingebouwde PDF-viewer van Firefox gebruikt, zijn er viewers van derden beschikbaar. Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere viewer om te schakelen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.Blader in het paneel Algemeen naar de sectie Toepassingen.
  3. Zoek in de lijst naar Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie voor de bovenstaande vermelding en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken.
    ApplicationsPDF Fx47Applications-PDFwin7 Fx55Applications-PDF Fx56GeneralApplications-PDF
    Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox). Voor meer informatie, zie PDF-bestanden bekijken in Firefox.
  5. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.