In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel

U kunt eenvoudig op een webpagina inzoomen om deze beter te kunnen bekijken. Dit artikel beschrijft de verschillende methoden en opties voor zoomen.

Hoe werkt dubbeltikken?

Als u Firefox op een gedeelte van een website wilt laten inzoomen, dubbeltikt u eenvoudig op het gebied dat u wilt zien. Dubbeltik nogmaals om weer uit te zoomen.

Zoom3_Native Zoom4_Native

Hoe werkt knijpen voor zoomen?

U kunt ook op een pagina inzoomen door knijpbewegingen te gebruiken.

Als u knijpen voor zoomen gebruikt, wordt tekst niet opnieuw opgemaakt.

Om in te zoomen:

• Plaats eenvoudig twee vingertoppen op het scherm en beweeg ze van elkaar af.

Om uit te zoomen:

• Gebruik een knijpbeweging (beweeg uw vingertoppen naar elkaar toe).
Tip: als u sterk hebt ingezoomd met de knijpbeweging, dubbeltik dan tweemaal om naar de normale weergave terug te keren.

Ga uw gang, knijp maar even in uw apparaat. We kijken niet!

Deel dit artikel: http://mzl.la/1D7WcB1