Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen

Firefox Sync werkt door uw gegevens op Mozilla-servers op te slaan en deze met uw computers en apparaten te synchroniseren. Tijdens het instellen van Sync voert u een e-mailadres en wachtwoord in, waarmee wordt voorkomen dat anderen toegang tot uw account verkrijgen. Daarnaast versleutelen we uw gegevens met een uit uw wachtwoord afgeleide sleutel, waardoor ze veilig worden gehouden op de server. Dit artikel legt uit wat u kunt doen als u iets van deze belangrijke gegevens verliest en u uw Sync-account niet meer kunt benaderen.

Ik ben het wachtwoord voor mijn Firefox-account vergeten – hoe stel ik dit opnieuw in?

Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord te verkrijgen.

Waarschuwing: gegevens die op de server zijn opgeslagen, zullen worden verwijderd als u uw wachtwoord opnieuw instelt. Uw andere apparaten zullen niet meer worden gesynchroniseerd, tenzij u deze bijwerkt met het nieuwe wachtwoord.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik in het tabblad SyncFirefox-account op Aanmelden om de pagina Aanmelden van Firefox Sync te openen.
  3. Klik in de pagina Aanmelden op Wachtwoord vergeten? Firefox stuurt u een e-mailbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
  4. Volg de instructies in uw e-mailbericht om uw wachtwoord te wijzigen.

U bent nu klaar. Denk eraan om uw wachtwoord op al uw gesynchroniseerde apparaten bij te werken door de onderstaande stappen te volgen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik in het paneel SyncFirefox-account op Aanmelden om de pagina Aanmelden van Firefox Sync te openen.
  3. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Ik ben het e-mailadres voor mijn Firefox-account vergeten of kan het niet benaderen

Er bestaat helaas geen methode om het e-mailadres dat met een Sync-account is verbonden te wijzigen of te achterhalen. U zou een nieuwe account moeten aanmaken volgens de beschreven stappen in het artikel Hoe stel ik Sync in op mijn computer?