Hoe maak ik een project met meerdere bestanden?

Vanaf september 2015 ondersteunt Thimble projecten met meerdere bestanden. U kunt HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden aan de bestandsstructuur van uw project toevoegen, die u aan de linkerkant van de Thimble=pagina kunt benaderen.

Met ondersteuning voor meerdere bestanden kunt u meer ‘real-world’-projecten maken die meerdere bestanden en mappen omspannen, en daarbij makkelijk andere opensourcecode in uw project opnemen. Ook kunt u rechtstreeks afbeeldingsbestanden van uw desktopcomputer aan uw project toevoegen. Eerder konden in Thimble alleen webgebaseerde afbeeldingen worden toegevoegd.