Home page - Explore

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 6849
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Helponderwerpen verkennen

Probleemoplossing

Firefox gebruiken

De sjabloon ‘Using Firefox topic’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Firefox aanpassen

De sjabloon ‘Customizing Firefox topic’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Privacy en beveiliging

De sjabloon ‘Privacy & Security topic’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Geavanceerd

Meer info over Firefox 4

Wilt u meer te weten komen over een aantal nieuwe functies van Firefox 4? U bent op de juiste plaats!

App-tabbladen

App-tabbladen zijn tabbladen die in beeld blijven, zodat u uw webtoepassingen altijd geopend kunt houden.
AppTab Thumb

Panorama

Met Panorama kunt u uw tabbladen in aparte werkomgevingen groeperen en op een meer visuele manier met tabbladen werken.
Panorama Thumbnail

Firefox Sync

Met Firefox Sync kunt u dezelfde groep bladwijzers, geschiedenis en andere gegevens vanaf meerdere computers of uw mobiele apparaat benaderen.
Sync Thumbnail

Add-onbalk

De add-onbalk vervangt de statusbalk door een uitgebreider gebied waarin u uw extensies kunt benaderen.
Addon Bar Thumb