Hoe zoek ik snel binnen mijn Firefox OS-telefoon?

De adaptieve zoekfunctie voor apps in Firefox OS verwijdert de grens tussen wat zich lokaal op uw apparaat en op het internet bevindt. Als u apps of documenten wilt zoeken, kunt u gewoon beginnen met het intypen van een woord, en de resultaten verschijnen vanzelf!

Om een consistente zoekbeleving voor gebruikers te creëren biedt Firefox OS ook een zoekframework voor ontwikkelaars, wat hen helpt zoekfuncties voor hun applicaties te implementeren.

Zoe werkt het:

1. Tik op de startknop.
  2. Veeg naar rechts om het zoekscherm te openen.

search firefox os
  3. Zoek wat u nodig hebt.
  4. Tik op wat voor u interessant is.

search firefox os2
Houd het pictogram van de applicatie ingedrukt en selecteer Toevoegen aan startscherm om een applicatie op uw telefoon te installeren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/10EJ7cQ