Hoe zet ik mijn tabbladen van de vorige keer terug?

Wilt u de pagina’s bezoeken die u de vorige keer dat u Firefox gebruikte had geopend? Hier volgen enkele eenvoudige manieren om dit te doen.

Onlangs gesloten tabbladen benaderen

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Onlangs gesloten tabbladen.

De vorige sessie herstellen vanuit het menu van Firefox

Zo kunt u uw tabbladen en vensters van een vorige sessie terugplaatsen via het menu van Firefox:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Geschiedenis en klik op Vorige sessie herstellen.
    Sessionrestore89

De vorige sessie telkens bij het openen van Firefox herstellen

Wanneer Firefox start, wordt standaard één venster geopend dat uw opgegeven startpagina toont. U kunt Firefox zo instellen dat bij het opstarten altijd uw vensters en tabbladen van de vorige sessie worden geopend. Doe het volgende om uw opstartinstellingen van Firefox te wijzigen: Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.

1. Selecteer het paneel Algemeen.
  2. Plaats een vinkje naast Eerdere vensters en tabbladen openen onder Opstarten.
    Fx94settings-Startup
  3. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.