Hoe wis ik recente geschiedenis in Firefox voor Android? | Handleiding

Hoe wis ik recente geschiedenis in Firefox voor Android?

Zo kunt u snel uw navigatie- en downloadgeschiedenis en meer wissen:

1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Privacy en kies Privégegevens wissen.
  3. Selecteer de items die u wilt wissen en tik daarna op Gegevens wissen.

Clear private data
  1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Scroll omlaag naar de sectie Privacy & beveiliging en kies Privégegevens wissen.
  3. Selecteer de items die u wilt wissen en tik daarna op Gegevens wissen.

Clear private data

Deel dit artikel: http://mzl.la/MfBKWi