Hoe vind ik het versienummer van Firefox voor Android? | Handleiding

Hoe vind ik het versienummer van Firefox voor Android?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

  1. Tik op het hoofdmenu van Firefox en selecteer Instellingen.
  2. Tik op de knop Naar pagina gaan naast Over Firefox.
  3. U ziet het scherm Over Firefox, waarin het versienummer aan het einde wordt vermeld.
Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.
Ondersteuning voor ander platform verkrijgen:
Dit artikel aanpassen

Firefox for Android