Hoe verwijder ik mappen uit het scherm voor Adaptief zoeken? | Handleiding

Hoe verwijder ik mappen uit het scherm voor Adaptief zoeken?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Veeg naar rechts om het scherm voor adaptief zoeken te openen.
  2. Tik op een map en houd deze vast.
    • Voorbeeld na het ingedrukt houden van een map:

remove smart folder
  3. Tik op de rode X om de map uit uw Everything-scherm te verwijderen.
Dit artikel aanpassen

Firefox OS