Hoe verwijder ik een bladwijzer? | Handleiding

Hoe verwijder ik een bladwijzer?

Dit artikel beschrijft verschillende methoden voor het verwijderen van een bladwijzer uit uw Firefox-browser.

Als u Firefox Sync hebt ingesteld om uw bladwijzers te synchroniseren, zullen de bladwijzers die u van vanaf een bepaald apparaat verwijdert ook op al uw gesynchroniseerde apparaten worden verwijderd.

Een enkele bladwijzer verwijderen

1. Bezoek de pagina waarvan u de bladwijzer wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram dat zich rechts in de locatiebalk bevindt. Het venster Deze bladwijzer bewerken zal verschijnen.

Delete Bookmark Win1

3. Klik in dit venster op Bladwijzer verwijderen.

Delete Bookmark Win2

1. Bezoek de pagina waarvan u de bladwijzer wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram rechts naast uw zoekbalk.
  3. Klik in het venster Deze bladwijzer bewerken op Bladwijzer verwijderen.
    remove single

Meer dan één bladwijzer of map verwijderen

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het linkerpaneel op de map die u wilt bekijken. De inhoud ervan zal in het rechterpaneel verschijnen.
  3. Selecteer in het rechterpaneel het item dat u wilt verwijderen. Houd de CTRL-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.Houd de command-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.
  4. Klik nadat de te verwijderen items zijn geselecteerd op de knop Ordenenhet pictogram d7a1d14cc7b5aa780656b5967aad6fbf-1252026590-54-1.png en selecteer vervolgens Verwijderen.

Delete Bookmark Win3

remove mult
remove bookmarks mac
delete bookmarks linux

Deel dit artikel: http://mzl.la/MCqQYF