Hoe te gebruiken Vind in pagina voor Firefox voor Android

Firefox voor Android kan u tijd besparen door u te laten zoeken naar specifieke termen of zinnen op webpagina's met de functie Zoeken op pagina. Leer hoe u deze handige functie kunt openen en gebruiken!

1. Tik op de Firefox-menuknop:

android menu 57

1. Tik op Zoeken op pagina.
  2. Voer uw zoekterm of zin in de zoekbalk in.
    • Overeenkomstige resultaten verschijnen als gemarkeerde tekst op de webpagina.
    • Navigeer door de zoekresultaten met de pijlen omhoog of omlaag naast de zoekbalk.
  3. Sluit Zoek op pagina door op de knop Sluiten close button te tikken.
// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Fjoerfoks, Lamont Gardenhire. U kunt ook helpen - lees hier hoe.