Hoe stel ik Firefox Sync in?

Via Sync kunt u uw gegevens en voorkeuren (zoals uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden, open tabbladen en geïnstalleerde add-ons) tussen al uw apparaten delen. Dit artikel legt uit hoe u Sync kunt instellen.

Via Sync kunt u uw gegevens en voorkeuren (zoals uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden, open tabbladen, leeslijst en geïnstalleerde add-ons) tussen al uw apparaten delen. Dit artikel legt uit hoe u Sync kunt instellen.

Belangrijk: Firefox Sync vereist de nieuwste Firefox. Zorg ervoor dat u Firefox op alle computers of Android-apparaten bijwerkt. Zo nodig dient u daarna Sync bij te werken.

Werk Firefox bij naar de nieuwste versie om deze functies te kunnen gebruiken.

Deel 1: een Firefox Sync-account aanmaken

1. Klik op de menuknop new fx menu en daarna op Aanmelden bij Sync. De pagina Firefox Sync wordt in een nieuw tabblad geopend.
    Sync 29
    Noot: als u geen sectie Sync in het menu ziet, bent u nog bij de oude versie van Sync aangemeld. Zie hiervoor Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync.
  2. Klik op de knop Beginnen.
  3. Vul het formulier in om een account aan te maken en klik op Volgende. Maak een notitie van het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt, u hebt deze later nodig om u aan te melden.
  4. Controleer uw e-mail voor de verificatiekoppeling en klik hierop om uw e-mailadres te bevestigen. U kunt beginnen!
  5. Ga naar Deel 2 om uw andere apparaten met Firefox Sync te verbinden.

Deel 2: extra apparaten met Firefox Sync verbinden

Alles wat u hoeft te doen is u aanmelden, en Sync doet de rest. Om u aan te melden hebt u het e-mailadres en wachtwoord nodig dat u in Deel 1 hebt gebruikt. U hebt deze later nodig om uw andere apparaten te verbinden.

1. Klik op de menuknop new fx menu en daarna op Aanmelden bij Sync.
  2. Klik op de knop Beginnen om de pagina Een Firefox-account aanmaken te openen.
  3. Klik onder in de pagina op de koppeling Hebt u al een account? Meld u aan.
    Sync sign in - 29
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat u hebt gebruikt om uw nieuwe Sync-account aan te maken.
  5. Nadat u bent aangemeld, zal Firefox Sync beginnen met het synchroniseren van uw gegevens tussen uw verbonden apparaten.
Voor het kiezen van welke informatie er wordt gesynchroniseerd, zie Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox?

Voor het verbinden van uw mobiele apparaten, zie:

Een apparaat uit Sync verwijderen

1. Klik op de menuknop new fx menu om het menu uit te vouwen.
  2. Klik op de naam van uw Sync-account (doorgaans uw e-mailadres) om de voorkeuren van Sync te openen.
  3. Klik op Verbinding verbreken. Uw apparaat zal niet meer worden gesynchroniseerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/11fi64Z