Hoe sluit ik Firefox voor Android af? | Handleiding

Hoe sluit ik Firefox voor Android af?

De nieuwe versie van Firefox voor Android heeft een nieuwe, handige optie Afsluiten. Werk Firefox bij naar de meest recente versie om deze functie te gebruiken.

In Android 4 en hoger heeft Firefox geen optie Afsluiten in het menu. Hier wordt uitgelegd hoe u deze met een add-on kunt toevoegen.

Tip: u kunt Firefox of andere apps sluiten vanuit het wisselscherm voor apps. Tik op de wisselknop voor apps app switch button 25px - Android Jelly Bean en veeg een app daarna naar links of naar rechts om deze af te sluiten. Als u de bovenstaande knop niet ziet, houd dan even de startknop ingedrukt om het wisselscherm voor apps zichtbaar te maken.
  1. Bezoek de QuitNow-installatiepagina op addons.mozilla.org.
  2. Tik op de knop Toevoegen aan Firefox.

addToFirefox1
  3. Tik in het nieuw weergegeven menu op Installeren om de QuitNow-add-on te installeren.

Uw Firefox-menu bevat nu een menu-item Afsluiten waarmee u Firefox voor Android kunt afsluiten.

AndroidFirefoxQuitMenu

Met de optie Afsluiten in Firefox voor Android kunt u al uw geopende tabbladen tegelijk sluiten. Deze optie zal ook automatisch uw navigatiegeschiedenis wissen als u deze instelling hebt geactiveerd.

De optie Afsluiten aan het menu toevoegen

Voeg eerst de optie Afsluiten toe aan het menu door Firefox zo in te stellen dat uw gegevens bij het afsluiten worden gewist:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) , gevolgd door Privacy.
  2. Plaats een vinkje naast Altijd wissen bij afsluiten en selecteer minstens één type gegevens om te wissen.
Add-on-optie: als u uw geschiedenis liever niet wist bij het afsluiten, kunt u een add-on installeren die de optie aan de browser toevoegt. Noot: de add-on-ontwikkelaar is verantwoordelijk voor alle updates en ondersteuning.

Firefox voor Android afsluiten

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op Afsluiten.

quit firefox android

Als u de optie Afsluiten niet ziet, dient u mogelijk iets meer omlaag te scrollen in het menu.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1xKvaPx">http://mzl.la/1xKvaPx</a>