Hoe krijg ik meer resultaten in het scherm voor Adaptief zoeken? | Probleemoplossing

Hoe krijg ik meer resultaten in het scherm voor Adaptief zoeken?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Veeg het scherm met zoekresultaten omhoog om meer resultaten te laden (totdat in het onderste gedeelte “Laden” verschijnt). Als u geen Laden ziet', hebt u het einde van de resultaten bereikt, of is uw verbinding met het internet verbroken.

Dit artikel aanpassen

Firefox OS