Hoe kopieer en plak ik tekst op Android?

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina of binnen een invoerveld om het te selecteren.

Select word

2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.

Select sentence

3. Tik nogmaals op de geselecteerde tekst om deze naar het klembord te kopiëren. Een melding geeft aan dat de tekst is gekopieerd.

Clipboard message

4. Houd uw vinger op het invoerveld waarin u de tekst wilt plakken. Er verschijnt een knop Plakken of een menuoptie.

paste

5. Tik op Plakken. De tekst van het klembord wordt in het invoerveld geplakt.

paste text

Firefox voor Android ondersteunt geen kopiëren en plakken, maar dit is in de meest recente versie verholpen.

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst rechtstreeks vanaf een webpagina kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.

select text android
  3. Tik zodra u de gewenste tekst hebt gemarkeerd op het kopieerpictogram op de werkbalk boven in het scherm:

copy android
  4. Tik op het veld waarin u de tekst wilt plakken. Dit kan de URL-balk of een willekeurig tekstveld zijn.
  5. Tik op het plakpictogram op de werkbalk.

paste android

Uw gekopieerde tekst verschijnt in het veld.