Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? | Handleiding

Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden?

Voor Mozilla-ontwikkelaars is het nuttig om te meten hoe Firefox voor Android zich in de echte wereld gedraagt. De Telemetry-functie levert deze mogelijkheid door prestatie- en gebruiksgegevens naar ons te verzenden. Terwijl u Firefox gebruikt, meet en verzamelt Telemetry niet-persoonlijke gegevens, zoals geheugengebruik, reactiesnelheid en het gebruik van functies. Deze gegevens worden op dagelijkse basis naar Mozilla verzonden en door ons gebruikt om Firefox voor u te verbeteren.

Bekijk ons privacybeleid (en) voor meer informatie over welke gegevens worden verzameld en hoe deze worden gebruikt.

Hoe schakel ik het verzenden van prestatiegegevens in of uit?

U kunt deze functie op elk gewenst moment aan- of uitzetten in uw instellingen:

1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik daarna op Mozilla en vink het selectievakje naast Telemetry in de sectie Gegevenskeuzes aan of uit.
  1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik daarna op Gegevenskeuzes en vink het selectievakje naast Telemetry aan of uit.

Deel dit artikel: http://mzl.la/11DJAwf