Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? | Handleiding

Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat?

(Doorgestuurd vanaf Firefox voor mobiel installeren)
Lees Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? om te zien of uw apparaat wordt ondersteund.

Eerste vereisten

Als u Sync op een willekeurige versie van Firefox Bèta, Aurora of Nightly hebt geïnstalleerd en ingesteld, moet u die versie de-installeren voordat u Sync op Firefox voor Android instelt.

Firefox downloaden en installeren

1. Ga eenvoudig naar mozilla.org/mobile en tik op de downloadknop om Firefox op uw apparaat te downloaden en te installeren.

install_0

De Google Play-app opent de Firefox-installatiepagina.
  2. Tik op de knop Installeren.

install_1

3. Accepteer de machtigingen en begin met downloaden.

install_3

Het installeren zal beginnen.

install_5

4. Selecteer het selectievakje Automatisch bijwerken toestaan om er zeker van te zijn dat u elke zes weken beveiligingsupdates ontvangt.

install_update

5. Tik tot slot op de knop Openen.

install_open

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQSmF