Hoe installeer ik de Firefox Relay-extensie?

Extensies helpen u Firefox aan te passen en er functies aan toe te voegen. Of u nu een nieuwe of bestaande gebruiker bent, u kunt Firefox Relay benaderen vanuit uw desktop- of mobiele browser. We hebben de Firefox Relay-extensie voor desktop ontwikkeld, die we gebruikers aanbevelen te installeren voor een betere ervaring met onze service. U kunt de extensie downloaden op de add-onpagina.

Wat doet de extensie?

Als u de extensie gebruikt, kunt u automatisch een masker aanmaken als u zich registreert bij een website, door te klikken op het Firefox Relay-pictogram dat verschijnt in het e-mailadresveld. Zonder de extensie dient u naar uw dashboard te gaan om uw masker aan te maken en dit handmatig te kopiëren en plakken.

U dient deze stappen te volgen om de Firefox Relay-extensie voor desktop te downloaden:

1. Bezoek de Firefox Relay-extensiepagina.
  2. Klik op de knop Toevoegen aan Firefox.
  3. Klik op Toevoegen in het extensie-installatiepaneel.
  4. U wordt doorgestuurd naar de startpagina van Firefox Relay, waar u kunt aanmelden of registreren.
  5. Als u bent aangemeld met uw Firefox-account wordt u naar uw Firefox Relay-dashboard gebracht, waar u al uw maskers kunt beheren.

Na installatie van de extensie verschijnt het Firefox Relay-pictogram in de werkbalk en e-mailadresvelden. Klik op het pictogram in het e-mailadresveld om een nieuw masker aan te maken of selecteer er een uit de lijst met voorgestelde maskers.

Noot: als het pictogram niet wordt getoond, klik dan met uw rechtermuisknop op het e-mailadresveld en wijs in het menu Firefox Relay aan om een masker aan te maken of te hergebruiken.

Bezoek voor meer info over het gebruik van Firefox Relay Een e-mailmasker aanmaken via Firefox Relay.