E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is alleen van toepassing op Firefox OS 1.2 en hoger.

U kunt Firefox OS zo instellen dat uw e-mailaccount na regelmatige intervallen op nieuwe berichten wordt gecontroleerd. Ook kunt u meldingen instellen waarmee u op de hoogte wordt gebracht van nieuwe e-mailberichten.

Hebt u nog geen e-mailaccount? Stel een nieuwe account in voordat u de onderstaande stappen volgt.

E-mailmeldingen instellen

1. Start de E-mail-app en tik op de menuknop in de linkerbovenhoek van het scherm.

email menu fxos
  2. Tik op het tandwielpictogram Gray FxOS settings gear in de linkeronderhoek van het scherm om de E-mailinstellingen te openen.
  3. Tik op de e-mailaccount waarvoor u uw voorkeuren wilt instellen.
  4. Tik voor het instellen van e-mailmeldingen op de knop naast Meldingen voor nieuwe berichten weergeven om dit in te schakelen.

Email Notifications
  5. Tik op het pijltje in de linkerbovenhoek van het scherm om dit te voltooien. Uw voorkeuren worden automatisch opgeslagen.

return email fxos
  1. Start de E-mail-app emailemail 1.3Email 1.4email 2.0 .
  2. Tik op de menuknop email menu 2.0 in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op het tandwielpictogram Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) aan de onderkant van het scherm om naar de pagina E-mailinstellingen te gaan.
  4. Tik op de e-mailaccount waarvoor u uw voorkeuren wilt instellen.
  5. Tik voor het instellen van e-mailmeldingen op de knop naast Meldingen voor nieuwe berichten weergeven om dit aan te zetten fos enabled.
  6. Tik op het pijltje in de linkerbovenhoek van het scherm om dit te voltooien. Uw voorkeuren worden automatisch opgeslagen.

return email fxos

Firefox OS instellen voor het automatisch controleren op nieuwe e-mail

Volg deze stappen om in te stellen hoe vaak u Firefox OS op nieuwe berichten wilt laten controleren:

1. Start de E-mail-app en tik op de menuknop in de linkerbovenhoek van het scherm.

email menu fxos
  2. Tik op het tandwielpictogram Gray FxOS settings gear in de linkeronderhoek van het scherm om de E-mailinstellingen te openen.
  3. Tik op de e-mailaccount waarvoor u uw voorkeuren wilt instellen.
  4. Tik op het vervolgkeuzemenu onder Controleren op nieuwe berichten, kies het gewenste interval en tik op OK.

mail sync fxos
  1. Start de E-mail-app emailemail 1.3Email 1.4email 2.0 .
  2. Tik op de menuknop email menu 2.0 in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op het tandwielpictogram Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) aan de onderkant van het scherm om naar de pagina E-mailinstellingen te gaan.
  4. Tik op de e-mailaccount waarvoor u uw voorkeuren wilt instellen.
  5. Tik op het vervolgkeuzemenu onder Controleren op nieuwe berichten, kies het gewenste interval (handmatig of elke 5, 10, 15, 30 of 60 minuten) en tik op OK.
Als u niet wilt dat Firefox OS uw e-mail automatisch controleert (bijvoorbeeld als u niet te veel gegevens of batterijstroom wilt gebruiken), stel dit dan in op Handmatig.

E-mailberichten handmatig controleren

Haast bij het controleren van uw e-mail? U kunt Firefox OS op elk gewenst tijdstip op e-mail laten controleren: Tik eenvoudig op het synchronisatiepictogram sync email 2.0 aan de onderkant van het scherm Postvak IN om nieuwe e-mailberichten onmiddellijk te laden.

sync manual