Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser?

In Firefox OS kunt u eenvoudig muziek, foto’s en video’s op uw apparaat plaatsen door deze vanuit de browser te downloaden. Lees hier hoe het werkt.

Noot: deze functie is beschikbaar in Firefox OS versie 1.1 en hoger. Niet zeker welke versie van Firefox OS u hebt? Lees hier hoe u dit te weten komt.

1. Open de Firefox-browser en laad het audio-, video- of fotobestand dat u wilt opslaan.
  2. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op het bestand om het dialoogvenster voor opslaan naar voren te brengen.

Long tap audio file
  3. Tik op de knop Opslaan en er verschijnt een bericht dat meldt waar het bestand is opgeslagen.

Audio saved
    • Audiobestanden worden opgeslagen in de app Muziek.
    • Foto’s worden opgeslagen in de app Galerij.
    • Video’s worden opgeslagen in de app Video.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18IShct