Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser?

In Firefox OS kunt u eenvoudig muziek, foto’s en video’s op uw apparaat plaatsen door deze vanuit de browser te downloaden. Lees hier hoe het werkt.

Noot: deze functie is beschikbaar in Firefox OS versie 1.1 en hoger. Niet zeker welke versie van Firefox OS u hebt? Lees hier hoe u dit te weten komt.

1. Zorg er allereerst voor dat uw standaardinstellingen zijn ingesteld op interne mediaopslag:
    • Tik in de app Instellingen op Mediaopslag.
    • Selecteer Intern in het menu Standaard medialocatie.

internal storage
    • Er verschijnt een melding die aangeeft dat deze wijziging invloed heeft op de locatie waar uw media worden opgeslagen. Ga verder door op Wijzigen te tikken, gevolgd door OK op het volgende scherm.
  2. Open de Firefox-browser en laad het audio-, video- of fotobestand dat u wilt opslaan.
  3. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op het bestand om het dialoogvenster voor opslaan naar voren te brengen.

Long tap audio file
  4. Tik op de knop Opslaan en er verschijnt een bericht dat meldt waar het bestand is opgeslagen.

Audio saved
    • Audiobestanden worden opgeslagen in de app Muziek.
    • Foto’s worden opgeslagen in de app Galerij.
    • Video’s worden opgeslagen in de app Video.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18IShct