Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? | Handleiding

Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android?

Firefox voor Android maakt het delen van dingen op het internet eenvoudig via het menu-item Delen, de lezermodus en het tegen elkaar leggen van twee apparaten die NFC ondersteunen. Dit artikel legt uit hoe het werkt.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.

Hoe deel ik via het menu?

Om dingen die u op het internet vindt te delen gaat u naar de betreffende website en doet u het volgende:

1. Tik op de knop Menu button (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en tik daarna op Instellingen (op sommige telefoons dient u mogelijk eerst op Meer te tikken).
  2. Tik op de knop Delen om de inhoud te delen.

FF24 Share Menu Jelly Bean 300px wide

Hoe deel ik in de lezermodus?

Doe het volgende om dingen te delen in de lezermodus:

1. Tik op het pictogram readinglist4 en kies de app waarmee u wilt delen.

Voor meer informatie over de functie Lezermodus, zie De lezermodus gebruiken.

Hoe deel ik via NFC?

Slechts enkele nieuwere Android-apparaten ondersteunen NFC. Zowel het verzendende als het ontvangende apparaat moeten NFC ondersteunen om deze functie te laten werken.
  1. Zorg ervoor dat zowel op het verzendende als op het ontvangende apparaat NFC is ingeschakeld: tik in de Android-instellingen onder Draadloos en netwerken op Meer… en plaats een vinkje in het veld naast “NFC”.
  2. Om een URL vanuit Firefox te delen legt u de achterkant van het verzendende apparaat tegen de achterkant van het ontvangende apparaat en tikt u daarna op Aanraken om te beamen op het verzendende apparaat.

ff24 touch to beam jelly bean 300px wide

Deel dit artikel: http://mzl.la/18bVEMZ