Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze?

Benieuwd naar de nieuwste systeem- en app-updates voor Firefox OS? Uw apparaat is zo ingesteld dat automatisch elke dag, week of maand op updates wordt gecontroleerd, maar u kunt dit op elk gewenst moment handmatig controleren. Zo doet u dit:

Noot: de fabrikant van uw apparaat en uw serviceprovider zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van systeemupdates voor Firefox OS.

1. Tik op de app Instellingen Settings- 2.0 (small) Settings 1.4 Settings 1.3 op uw apparaat.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en selecteer Apparaatgegevens.
  3. Tik in het scherm Apparaatgegevens op Nu controleren. Deze knop wordt grijs weergegeven als er geen updates beschikbaar zijn.

Check for FxOS Updates
  4. Als er een update beschikbaar is, zal deze binnen enkele ogenblikken in uw meldingenbalk boven in het scherm verschijnen. Tik op de melding om het download- en installatieproces te beginnen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAVskW