Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze?

Benieuwd naar de nieuwste systeem- en app-updates voor Firefox OS? Uw apparaat is zo ingesteld dat automatisch elke dag op updates wordt gecontroleerd, maar u kunt dit op elk gewenst moment handmatig controleren. Zo doet u dit:

Noot: de fabrikant van uw apparaat en uw serviceprovider zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van systeemupdates voor Firefox OS.

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en selecteer Apparaatgegevens.
  3. Ga in het scherm Apparaatgegevens omlaag naar de sectie Software-updates en tik op Nu controleren.

Check for FxOS Updates
    • Als er geen updates beschikbaar zijn, ziet u het bericht “Dit is al de meest recente versie van Firefox OS”.
    • Als er een update beschikbaar is, ontvangt u na enkele ogenblikken een melding.
  4. Trek de meldingenbalk vanuit de bovenkant van het scherm omlaag.
  5. Tik op de updatemelding en de update wordt gedownload.
  6. Tik zodra de update gereed is voor installatie op de rode knop Nu installeren.
    • Als u een systeemupdate installeert, zal uw apparaat opnieuw worden gestart.