Hoe benader ik vorige zoekopdrachten in Adaptief zoeken? | Handleiding

Hoe benader ik vorige zoekopdrachten in Adaptief zoeken?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

  1. Veeg naar rechts om het scherm voor adaptief zoeken te openen.

Blank Everything Bar fullscreen

2. Onder het zoekveld ziet u de vorige zoekopdrachten - veeg naar links en naar rechts om uw gezochte items weer te geven.

Swipe right for previous searches

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.
Ondersteuning voor ander platform verkrijgen:
Dit artikel aanpassen

Firefox OS