Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? | Handleiding

Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS?

Standaard zullen Hotmail- en Outlook-accounts e-mailberichten maar over een bepaald tijdvak weergeven. Om al uw e-mailberichten te zien wijzigt u de accountinstellingen, zodat alle berichten worden geladen:

1. Open de app E-mail en tik op de menuknop Orange FxOS button in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op het tandwieltje Gray FxOS settings gear links onderaan.
  3. Selecteer de Hotmail- of Outlook-account die u wilt wijzigen.
  4. Tik op het menu onder de sectie Synchroniseren en selecteer Alle berichten.

Outlook Sync
  5. Tik dan op OK.
  1. Open de app E-mail en tik op de menuknop email menu 2.0 in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op het tandwieltje Settings- 2.0 (small) dat zich aan de onderkant van het scherm bevindt.
  3. Selecteer de Hotmail- of de Outlook-account die u wilt wijzigen.
  4. Tik op de keuzes Te synchroniseren dagen en selecteer Alle berichten.
  5. Tik tot slot op OK.
Noot: als u veel e-mailberichten hebt, kan het een aantal minuten duren om alles te synchroniseren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAV31J