Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? | Handleiding

Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS?

Standaard zijn Hotmail- en Outlook-accounts ingesteld op het alleen synchroniseren van e-mailberichten voor een bepaalde tijdsperiode. Om al uw e-mailberichten te zien dient u de accountinstellingen te wijzigen naar het synchroniseren van alle berichten:

1. Tik in de e-mail-app op de menuknop Orange FxOS button in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op het tandwieltje Gray FxOS settings gear links onderaan.
  3. Selecteer de Hotmail- of Outlook-account die u wilt wijzigen.
  4. Tik op het menu onder de sectie Synchroniseren en selecteer Alle berichten.

Outlook Sync
  5. Tik dan op OK.
Noot: als u veel e-mailberichten hebt, kan het een aantal minuten duren om alles te synchroniseren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/130X88X