Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?

In Firefox voor Android wordt standaard het tikken-voor-afspelen-pictogram voor Flash weergegeven. Gebruik dit artikel om te lezen hoe u video’s kunt bekijken en uw instellingen voor plug-ins als Flash kunt aanpassen.

1. Installeer Adobe Flash player op uw Android-apparaat door een gearchiveerde versie te downloaden vanaf de pagina Gearchiveerde Flash Player-versies op adobe.com. Voor meer info over het einde van de ontwikkeling van Flash Player op Android, zie Adobe’s blogpost.
  2. Tik op het grijze veld met het plug-in-pictogram om Flash-inhoud te tonen, zoals hieronder weergegeven.

tap_to_play_native

Flash-inhoud afspelen zonder tikken

Het behouden van de instelling Tikken voor afspelen voor Flash is belangrijk voor uw veiligheid op het internet, omdat u dan zeker weet dat u beslist welke plug-ins worden vertrouwd. U kunt Firefox voor Android echter zo aanpassen dat Flash standaard is ingeschakeld:

• Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) , daarna op Instellingen (op sommige telefoons dienst u wellicht eerst op Meer te tikken). Scroll omlaag, tik op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.
  • Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) , daarna op Instellingen (op sommige telefoons dient u wellicht eerst op Meer te tikken), Aanpassen, Weergave. Tik dan op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.

Deel dit artikel: http://mzl.la/NOiydB