Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24576
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Flash wordt alleen in Firefox 14 voor Android en latere versies ondersteund.

In Firefox voor Android wordt standaard het tikken-voor-afspelen-pictogram voor Flash weergegeven. Gebruik dit artikel om te lezen hoe u video’s kunt bekijken en uw instellingen voor plug-ins als Flash kunt aanpassen.

1. Installeer Adobe Flash player op uw Android-apparaat vanaf de Google Play-winkel.
  2. Tik op het grijze veld met het plug-in-pictogram om Flash-inhoud te tonen, zoals hieronder weergegeven.

tap_to_play_native

Flash-inhoud afspelen zonder tikken

Het behouden van de instelling Tikken voor afspelen voor Flash is belangrijk voor uw veiligheid op het internet, omdat u dan zeker weet dat u beslist welke plug-ins worden vertrouwd. U kunt Firefox voor Android echter zo aanpassen dat het afspelen van Flash standaard voor alle websites is ingeschakeld, of dat alle plug-ins voor alle websites zijn uitgeschakeld, en wel als volgt:

1. Ga naar Menu > Meer > Instellingen.
  2. Tik op Plug-ins in de sectie Inhoud.
    Het Plug-ins-contextmenu verschijnt.
  3. Tik op Ingeschakeld om Flash op alle websites standaard te laten afspelen.
  4. Klik op Uitgeschakeld om plug-ins voor alle websites uit te schakelen.

Firefox zal u ook via een vervolgkeuzemenu op de hoogte stellen als een website vraagt plug-ins te laden, zodat u het laden kunt toestaan of tegengaan. Voor meer informatie over privacy en beveiliging van Firefox voor Android, zie Privacy- en beveiligingsinstellingen voor mobiel configureren.