Het oproeplogboek gebruiken

(Doorgestuurd vanaf How to use the Call Log)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het oproeplogboek is de geschiedenis van alle uitgaande, inkomende en gemiste oproepen.

Hoe kom ik bij het oproeplogboek?

1. Ga naar uw startscherm of scherm met alle applicaties en tik op het groene telefoonpictogram in de linkeronderhoek van het apparaat.

Ph App Mail FixedWaka_Flocka

2. Tik in het scherm van de belapplicatie op het oproeplogboekpictogram.

callog2

Binnen het oproeplogboek

In het oproeplogboek kunt u de geschiedenis van uw uitgaande, inkomende en gemiste oproepen zien.

Wat vertegenwoordigen de symbolen bij de oproepen?

• outgoing call vertegenwoordigt een uitgaande oproep
  • incoming call vertegenwoordigt een inkomende oproep
  • missed_call vertegenwoordigt een gemiste inkomende oproep

Wat gebeurt er als ik op het nummer tik?

U krijgt de volgende opties te zien:

contact options

Hoe wis ik het oproeplogboek?

Als u uw oproeplogboek wilt wissen, tikt u eenvoudig op menu icon small (menupictogram) in de rechterbovenhoek van uw scherm, waarna u het volgende kunt doen:

• Alles selecteren en verwijderen

OF

• Handmatig een selectie in de lijst maken en deze verwijderen, zoals bijvoorbeeld:

delete call logger

1. Tik in uw startscherm op de app Telefoon phone 2.0.

2. Tik aan de onderkant van het scherm op het oproeplogboekpictogram:

call log panel 2.0

Binnen het oproeplogboek

In het oproeplogboek kunt u de geschiedenis van uw uitgaande, inkomende en gemiste oproepen zien.

call log history 2.0

Wat vertegenwoordigen de symbolen bij de oproepen?

• outgoing call vertegenwoordigt een uitgaande oproep
  • incoming call vertegenwoordigt een inkomende oproep
  • missed_call vertegenwoordigt een gemiste inkomende oproep

Wat gebeurt er als ik op het nummer tik?

• Op een nummer tikken zal een oproep initiëren.
  • Om een bericht te verzenden of dat nummer aan uw contacten toe te voegen houdt u uw vinger op het nummer totdat een menu met de volgende opties verschijnt:
    • Bericht verzenden
    • Nieuw contact aanmaken
    • Toevoegen aan bestaand contact

Hoe wis ik het oproeplogboek?

1. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op het menupictogram select log 2.0.
  2. Plaats een vinkje naast de oproepen die u wilt wissen.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Verwijderen en daarna in het volgende scherm op de knop Verwijderen om dit te bevestigen.