Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven

Zoals u wellicht in dit blogbericht of in dit Google Toolbar-helpartikel hebt gelezen, is de Google Toolbar niet langer compatibel met Firefox. Dit artikel stelt een aantal alternatieven voor.

Hoe benader ik mijn Google-bladwijzers?

Ga eenvoudig naar www.google.com/bookmarks om uw huidige Google-bladwijzers te benaderen. Als u daar bent, kunt u uw Google-bladwijzers exporteren en desgewenst in Firefox importeren:

1. Klik op de koppeling Bladwijzers exporteren links op de pagina en sla ze op uw bureaublad op.
  2. Volg daarna de instructies in Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren om ze in Firefox op te nemen.
Tip: u kunt uw Firefox-bladwijzers op willekeurige computers benaderen via Firefox Sync. Zie Hoe stel ik Firefox Sync in? om te lezen hoe u dit kunt instellen.

Hoe kan ik andere Google Toolbar-functionaliteiten aan Firefox toevoegen?

Eigenlijk zijn veel van de functionaliteiten van Google Toolbar al in Firefox ingebouwd. Dit is een lijst ervan, met suggesties voor add-ons die andere vervangen:

Noot: zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen voor hulp bij het installeren van add-ons.

Overige oplossingen en alternatieven

• Maak van google.com uw startpagina. Bovenaan de pagina staan koppelingen naar alle Google-services.
  • Sommige Firefox-gebruikers melden dat Googlebar Lite een passende vervanger is voor de Google Toolbar.
  • Met de add-on Google Shortcuts kunt u knoppen aan Firefox toevoegen waarmee u snelle toegang hebt tot Google-services.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Ms5r51