De functie “Woordsuggestie” in Firefox OS inschakelen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox OS Keyboard Word Suggestions

Woordsuggestie is een functie van Firefox OS die woorden kan voorspellen en suggereren terwijl u typt. Hier wordt uitgelegd hoe u “Woordsuggestie” kunt inschakelen.

Woordsuggestie inschakelen

1. Start de app “Instellingen” op uw telefoon door op settings icon te tikken.
  2. Schuif omlaag in het menu naar de sectie “Persoonlijke instellingen”, zoek naar Keyboard Settings in Firefox OS (Toetsenbord) en tik hierop.
  3. Vink de optie “Woordsuggestie” aan:

Firefox OS Word Suggestion option