Foutenverzameling in Firefox Nightly

Deze verzameling is alleen ingeschakeld voor Nightly. Firefox, Firefox Beta en Firefox Developer Edition verzamelen deze fouten niet.

Firefox Nightly verzamelt en verzendt automatisch informatie naar Mozilla over JavaScript-fouten die binnen de browser zelf optreden (niet op webpagina’s). Deze informatie wordt gebruikt om snel problemen met Nightly te vinden en te verhelpen en u een betere ervaring te bieden.

Onder de gegevens die we verzamelen, valt technische informatie over de fout, zoals waar in de codebasis van Nightly de fout optrad. Ook bevatten ze een foutmelding, die mogelijk persoonlijk identificeerbare informatie kan bevatten.

We beschermen uw privacy door te verzekeren dat uw individuele gegevens niet met het publiek worden gedeeld of worden verkocht. Alleen een klein aantal ontwikkelaars heeft toegang tot de gegevens.

Door aan deze verzameling deel te nemen, helpt u ons bugs te vinden en Firefox te verbeteren! U kunt ervoor kiezen hier niet aan deel te nemen door u af te melden (zie hieronder):

Hoe meld ik me af?

Afmelden voor foutenverzameling van de browser:

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies OptiesVoorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging en ga naar de sectie Nightly-gegevensverzameling en -gebruik.
  3. Haal het vinkje weg bij Nightly toestaan om foutrapporten van de browser (waaronder foutmeldingen) naar Mozilla te verzenden.