Foto’s maken in Firefox OS | Handleiding

Foto’s maken in Firefox OS

Foto’s maken

1. Tik op camera app om de Camera-app te openen.
  2. Positioneer uw camera naar wat u wilt fotograferen en tik daarna op camera onder in het scherm.
    Mogelijk ziet u een scherm dat vraagt of u Geolocatie wilt inschakelen. Selecteer Toestaan om deze gegevens aan uw foto toe te voegen. Ga naar Instellingen > App-machtigingen > Camera om de Geolocatie-instelling voor uw Camera-app aan te passen.
  3. Uw foto wordt nu vastgelegd en gedurende een halve seconde ter controle zichtbaar. Als u deze foto niet wilt behouden, tikt u op delete om hem te verwijderen.
Noot: u kunt de ongewenste foto’s altijd later verwijderen vanuit de Galerij.

Deel dit artikel: http://mzl.la/11MRLLe