Foto’s maken in Firefox OS | Handleiding

Foto’s maken in Firefox OS

Leg uw favoriete momenten vast met uw Firefox OS-telefoon.

Nadat u foto’s hebt gemaakt kunt u deze weergeven, bewerken en delen in de Galerij.
  1. Tik op camera app om de Camera-app te openen.
  2. Positioneer uw camera naar wat u wilt fotograferen en tik daarna onder in het scherm op camera . Tip: raak uw scherm aan om de camera op het object scherp te stellen.
  3. Uw foto wordt nu vastgelegd en gedurende een halve seconde ter controle zichtbaar. Als u deze foto niet wilt behouden, tikt u op delete om hem te verwijderen.
In Firefox OS kunt u uw flitser- en focusinstellingen beheren als uw apparaat deze functies bevat.
Mogelijk ziet u een scherm dat vraagt of u Geolocatie wilt inschakelen. Selecteer Toestaan om deze gegevens aan uw foto toe te voegen. Ga naar Instellingen > App-machtigingen > Camera om de Geolocatie-instelling voor uw Camera-app aan te passen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1AjVwmv