Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)

Onze engineers hebben deze functie onlangs geïmplementeerd, en deze zou beschikbaar moeten worden in versie 2.0. U kunt meer details vinden in de volgende bug, die deze kwestie volgt:

Versie 2.0 is volgens planning “Code Complete” op 1 september 2014 en wordt dan aan onze partners vrijgegeven voor testen en aanpassing:

Onze partners - de fabrikanten, zijn verantwoordelijk voor het vrijgeven van updates, waardoor we geen inzicht hebben op wanneer en of deze update voor uw specifieke apparaat zal worden vrijgegeven.