Forumantwoord - De url voor een nieuw tabblad wijzigen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hallo,

Het klinkt alsof er een instelling voor uw nieuw-tabbladpagina is gewijzigd. Deze wijzigingen worden doorgaans veroorzaakt door werkbalken of add-ons van derden. Ik begrijp dat u wilt weten hoe u dit kunt terugzetten. Geen probleem, volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op Enter. De waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen.
  2. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  3. Typ browser.newtab.url in het zoekveld om dit in de lijst te vinden.
  4. Dubbelklik op browser.newtab.url en typ about:newtab in het venster dat verschijnt.

Herstart Firefox en open een nieuw tabblad om er zeker van te zijn dat de wijziging is aangebracht. Als er problemen zijn met plug-ins, bekijk dan ook het artikel Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen.

Meld uw resultaten terug, we helpen u graag.