Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)

Er is momenteel geen ingebouwde functie voor het maken van stemopnamen in Firefox OS. Het is echter mogelijk om stemopnamen te maken met applicaties van derden. Deze applicaties kunt u downloaden en installeren.

Een app zoals deze is Dictaphone:

U kunt ook nieuwe functies voor toekomstige versies van Firefox OS voorstellen door naar Instellingen > Firefox OS verbeteren > Feedback verzenden te gaan. Ons Advocacy-team beoordeelt alle ontvangen feedback en geeft de informatie door aan ons team van engineers, die ons helpen beslissen welke functies in toekomstige versies van Firefox OS worden geïmplementeerd.