Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus

Doe een van het volgende om problemen met Thunderbird te analyseren:

• Herstart Thunderbird met uitgeschakelde add-ons (Thunderbird Veilige modus). Klik in het menu Help op “Herstarten met uitgeschakelde add-ons”. Als Thunderbird normaal werkt, verstoort een add-on de normale werking. U dient de add-ons een voor een in te schakelen, totdat u de boosdoener vindt.
  • Herstart het besturingssysteem in veilige modus met netwerkmogelijkheden. Hierdoor worden alleen de basisprogramma’s geladen die nodig zijn voor het opstarten van uw computer en ondersteuning voor een internetverbinding. Klik op uw besturingssysteem voor instructies over het starten in veilige modus: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, OSX
Als de veilige modus voor het besturingssysteem het probleem oplost, is er andere software in uw computer die problemen veroorzaakt. Mogelijkheden zijn inbegrepen maar niet beperkt tot: antivirusscanning, virussen/malware en downloads op de achtergrond, zoals programma-updates.