Forumantwoord - Malware (alleen Windows)

(Doorgestuurd vanaf Forumantwoord - Malware)

Soms kan een probleem met Firefox worden veroorzaakt door malware die op uw computer is geïnstalleerd, maar waar u geen weet van hebt.

U kunt de volgende gratis programma’s proberen om naar malware te scannen, die met uw geïnstalleerde antivirussoftware zouden moeten werken:

Microsoft Security Essentials is een goede blijvende antivirusscanner voor Windows 7/Vista/XP als u deze nog niet hebt. Windows 8 heeft antivirussoftware al ingebouwd.

Verdere informatie kunt u vinden in het artikel Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

Heeft dit uw problemen verholpen? Meld het aan ons terug!