Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen

Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt met Mozilla. Ik begrijp dat u problemen ondervindt met **parafraseer het probleem van de gebruiker**. Om het probleem waar u tegenaan loopt beter te begrijpen en te onderzoeken vragen we op dit bericht te antwoorden met de volgende informatie:

• Wat is het model van uw telefoon?
  • Wat is de OS-versie die u in de pagina Apparaatgegevens hebt gevonden? Bezoek deze koppeling als u hulp nodig hebt bij het vinden van de Build-identifier van uw telefoon.
  • Geef de exacte stappen aan om het probleem waar u tegenaan loopt te reproduceren.
  • Wie is uw huidige mobiele provider?
  • Hoe vaak loopt u tegen dit probleem aan?

Wees er zeker van dat u zo veel mogelijk details bijvoegt, waaronder websites die dit probleem veroorzaken, en eventuele foutmeldingen die u mogelijk ontvangt, precies zoals deze verschijnen. Dit verzekert dat we alle nodige informatie hebben om dit probleem te onderzoeken. Bedankt voor uw hulp en we zien uit naar uw antwoord!